Algemeen

Sinterklaas met e-chopper door Sellingen

Zaterdag kwam Sinterklaas met zijn gevolg aan in Sellingen. Sinterklaas en pieten kwamen binnenrijden op een e-chopper. Zij werden ontvangen door heel veel kinderen met hun ouders. Muziek werd verzorgt door muziekvereniging Jeduthun.

Dat Sinterklaas een echte kindervriend is bleek doordat vele kinderen met hem op de foto wilden. Ze hadden ook een tekening gemaakt voor Sinterklaas. Alle kinderen kregen ook een cadeautje.

Vanaf de Brink gingen de Sint en zijn pieten naar de parkeerplaats van de huisarts waar ook weer vele kinderen de Sint opwachtten. Jeduthun speelde daar ook Sinterklaas liedjes. Tenslotte ging het naar de parkeerterrein op de Veentuinen waar wederom veel kinderen de Sint op wachtten. Al met al een mooie intocht van de Sint en zijn gevolg.

Organisatie was in handen van Plaatselijk belang Sellingen