Algemeen

Donderdag 28 Maart, laatste uitzending Power Online

Erik heeft besloten om te stoppen met Power Donderdag.

Na bijna 8 jaar (gestart december 2016), interviews met vele bekende Nederlanders en Vlamingen, evenementen en opkomende artiesten, uitgaansorganisatie is het voor hem nu het moment om te stoppen.

Inspiratie en gedrevenheid is belangrijk om wekelijks een radioshow te kunnen brengen. Deze 2 kenmerken mis ik de laatste tijd. Hierdoor kan ik niet meer de kwaliteit bieden die ik de luisteraar wil geven. Ik wil alle in totaal meer dan 120 radiostations in bijna 8 jaar tijd bedanken voor het doorgeven van mijn radioprogramma, merendeel live op donderdagavond. Ook Gert de Bruijn als weerman die wekelijks al vele jaren het weekendweer bracht wil ik bij deze bedanken.

De laatste PowerOnline zal op donderdag 28 maart 2024 om 20:00 nog één keer te horen zijn op RTV Sellingen.